Over Kizandy

Het merk Kizandy is afkomstig uit de Verenigde Staten en werd in 2010 opgericht om een lijn van producten en verpakkingen te creëren in een innovatief design. Inmiddels zijn de producten van Kizandy in meer dan 40 landen te vinden en sinds 2017 is Kizandy ook verkrijgbaar in Nederland, België en Luxemburg.

Kizandy, het merk dat staat voor een Kizz and Candy, wordt gekenmerkt door unieke blikjes met een opvallende kusmond. Onze producten bieden jou de mogelijkheid om diegene(n) om wie je geeft te laten weten dat je aan hen denkt. Of het nu gaat om iemand waar jij vlinders van in je buik krijgt, een zieke vriendin, je moeder, gewoon als een cadeautje, of als je zelf wel nog wel een leuk blikje met snoepjes zoekt voor in je handtas. Combineer bijvoorbeeld onze rode blikjes met een mooie roos of geef iemand een complete fruitmand cadeau in de vorm van verschillende kleuren blikjes. Hou rond Moederdag, Valentijnsdag en Kerst ook onze website in de gaten voor onze cadeaupakketten. Voor elke boodschap of gelegenheid, hebben wij een product.

Binnen de producten van Kizandy kunnen drie categorieën onderscheiden worden. Allereerst zijn er onze Sours. zure snoepjes met verschillende fruitsmaken, maar ook bijvoorbeeld de unieke smaak zoete thee. Als tweede verkopen wij Mints. Dit zijn verfrissende snoepjes, die je even een nodige oppepper kunnen geven, om je adem te verfrissen en die ook in verschillende (fruit) smaken beschikbaar zijn. Tenslotte zijn er onze Chocolate Pearls en Chips. Deze zijn, zoals de naam al doet vermoeden, beschikbaar in chips vorm en in parel vorm. Verkrijgbaar in 4 varianten, met melk, puur en witte chocola.

Wij willen dat de Kizandy producten voor zoveel mogelijk mensen binnen hun levensstijl past! Daarom zijn wij blij om te kunnen vermelden dat onze Sours en Mints geschikt zijn voor mensen die veganistisch eten en drinken. Verder zijn al onze producten halal en kosher. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen en geen suiker.

Kizandy blikjes zijn absoluut een collectors item. Op dit moment verkopen wij 20 varianten, met verschillende kleuren kusmonden. Verzamel ze allemaal! Wij zijn doorlopend bezig met het bedenken van zowel nieuwe producten als uitbreidingen van het aantal varianten binnen ons huidige assortiment.

Op onze website proberen wij ook jou van inspiratie te voorzien. Heb je zelf een leuk, nieuw idee, zoals een creatief cadeaupakket, een nieuwe smaak of een geheel nieuw product? Stuur ons dan een e-mail. Wij kijken dan of we dat mogelijk kunnen maken. Mocht dit zo zijn, dan plaatsen wij het idee op onze website. Mocht je dat willen, dan plaatsen we vervolgens jouw naam als uitvinder erbij.

Kizandy, aandacht voor elkaar.